Get Adobe Flash player

Mesaj de eroare

Notice: Undefined index: #object in field_formatter_class_preprocess_field() (line 70 of C:\inetpub\wwwroot\valahmc\sites\all\modules\field_formatter_class\field_formatter_class.module).

Gory

Reședința: Tîrgovişte

Profesia - licenţiat în geografie fizică aplicată

Ocupaţia - consultant vânzări accesorii şi piese de schimb

Permis categoriile A şi B - din 2001

Data naşterii - 17.07.1983

Calitate principală - săritor.

Defect principal - se ghidează prea mult după instinct.

Face parte şi el din gaşca veche, a pornit la drum cu Jawa de 250, călărind pe rând Planeta 5, Dnepr, Honda CB 500 iar apoi un BMW F650 GS, pe care l-a aranjat cu mâinile lui şi care merge 'fişcă'.
Până în 2014 a călărit mândru un BMW R1200 GS, iar în prezent îşi face de cap cu o Yamaha 900 Twin.

Demult, tare demult, l-am cunoscut la pachet cu Ana, cea care i-a devenit soţie în 2009.

Este unul dintre cei care răspunde întotdeauna prezent când e vorba de ars nişte benzină şi în aceleaşi timp este un personaj pe care, dacă nu ai o cisternă ca maşina de asistenţă, nu e recomandat să îl laşi să conducă grupul.
Pasionat de călătorii - cea mai lungă excursie făcută pe motor a fost turul Europei.

E un băiat (nu bărbat) liniştit care îşi vede de ale lui, un tip dintr-o bucată, îndrăgostit de viaţă şi de călătorii, îi place să meşterească mai tot timpul câte ceva în garaj, îi place să cheltuie bani... nu pe haine ci pe scule. În prezent are în proiect restaurarea unui IJ 56. E povestitorul grupului, având un stil inconfundabil de a relata orice întâmplare şi visează să poată povesti nepoţilor (care poate vor face Transfăgăraşan-ul cu OZN-uri) cum era în România pe 2 roţi şi cum erau prietenii şi fraţii de drum pe atunci!

Mini galerie

 

battlements.png